Wednesday, June 11, 2008

The Only shopping we had.....

mama wrote :

after the 'kenduri'..... kami balik umah Busu Khaalish kat Desa Pinggiran Putra ... kuar dr Kepong around 4pm.... tp sampai umahnya tau pukul baper..... 8pm hehe...jauh benor yerk....

sbb apa... biasala....merendek shopping dulu ler..... apa yg plg dekat... of course ler ALAMANDA>...... blk umah semua orang dah collapsed kecuali Khaalish yg sentiasa segar bugar nak main hehehe....



ALAMANDA>......
jom masuk Carrefour....


wah2..Khaalish suka sokmo dok dlm ni..

tiba2..... budak kecik ni dengaq Azan lak dlm Carrefour tu..
tp mama & papa tak dgq apa pon .....
dan2 dia angkat tangan kat telinga... tanda 'Allahuakbar' laa tu....


dia....tunjukkan kat papa nak p sini..
papa igtkan nak p mana... patutla papa kata berseri2 muka dia..rupanya dr jauh dia nampak aircond byk2 ni...bdk kecik ni... mmg pantang nampak aircond... tatau ler mama nape dia suka sgt air-cond... even kalo jln2 kat shopping complex pon dia bole tunjuk air-cond yg besaq gedabak kat syiling tu suruh 'kak'.... hehe...maknanya suruh bukak le tu...


the only thing that mama bought.... hehe... kasut formal nak p praktikal ni wahaha...
no more kasut tali2 lorr huhu..


well... konon2 nak p KL...p shopping2 bagai kan.... benonya... time ni je laa kami betul2 shopping pon...igt2 ada masa lg nak shoping ......apo nak wat... lain yg di plan... lain yg jadik huhuh.... mama cuma beli kasut ni sepasang je... dan laa masuk MPH sambaq buku & flash card for Khaalish...

pastu just beli hadiah to 2 pasangan pengantin hehe.... beli hadiah apa... hehe adalaa....sapa rajin cubalaa teka hehe.... sbb utk pasangan2 yg biasa dpt hadiah dr mama & papa mesti tau kami beli apa.... kami.... mesti beli hadiah yg sama jaa utk semua org dr dulu sampai skarang....

kisahnya gara2 tak dpt hadiah tu masa kami kawin dulu kan.... so kami tau dah mesti org jrg bg hadiah tu punya hehe...so setiap kali nak beli hadiah org kawin mesti kami beli hadiah tu kat org... tol tak uncle Mail tadak org bg kan hadiah kawin yg tu kan..... hehe....

so ini aje la shopping di KL... huhu..wahh..mama punya laa plan mcm2 ...nak gi JUSCO sales la.. nak tgk kemeja papa laa bagai... nak gi Jln Tar shopping kain laa bagaii huhu.. apapon tarakkkk... takpala... memandangkan minyak dah naik.... no more shopping mopping bagai la kan.. lepas ni kena buat 'budget economy' le nampak gaya kan...huhuhuh....

to Mail & Anis... lupa lak nak cakap... Selamat Pengantin Baru noo... Khaalish dah p melawat dah ha....p lewat sgt kali ni dah nak Maghrib.....segan & terus lupa lak nak amik gambaq ngan pengantin baru... :)... hehe..cepat2 le dpt Mail JR... bole le kawan ngan Khaalish wahahahaha jgn marah ye :))...



No comments:

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com