Monday, December 31, 2007

buat apa di JJ...

mama wrote :

punyala besaq queensbay mall tu, kami hanya masuk JJ aja hehe...JJ tu Jaya Jusco laa hehe..bkn apa ada gak org tatau.. :)... wah.. ada JJ kat sini.. bole laa taklaa jauh sgt ngan Gurun huhu.. maklum laa... kat perlis & aloq staq kedah takdak JJ huhu...yor laaa nanti mama rindu JJ wahahah..especially mvalley laa the most....maklumla...tpt shoping feberet... skang kan bkn penghuni KL lagi dah hehe....

tak beli apapon kat sini...hajat di hati nak cari katil Khaalish...tp takdak stok le plak...last2 beli mainan bdk kecik tu je...& bergambo dkt tpt mainan nye......


nape angah tarik Khaalish tu..

huhu...tgk tu..yg mahal tu jgk le yg dia capai ha :)

Khaalish nak main yg ini la...


wah.,.mcm le teror sgt tu..

walhal papa jgk kena pegang..

saje berposing...

dgn mama le pulak...

mama...Khaalish dah menguap dah..jom blk...:)

Teluk Permaisuri....

mama wrote:

ntahle...papa yg cakap gitu...mama tiru papa je heheheh.....

papa wrote :

betul ke nama tempat tu teluk permaisuri mama? papa agak je... translate.. kekekeke...

mama wrote :

nak ke mana kiter kat Penang ni hehe... jom gi Pusat Beli Belah Teluk Permaisuri....atau nama glamernya...QUEENSBAY MALL hehe..

sebelum masuk....apa lagik... tangkap gambo le kat tepi pantai tu...di tambah lg dgn adanya mak uda kali ni..so acara posing tu adalah wajib kan hehehe...





khaalish masih mamai..

tangkap gambo beramai2..


mak uda posing ngan rizq

alamak..slack betul org2 kat blakang tu..

mak uda lagik...kan dah kata mak uda mmg kaki posing

posing maut semua...mak tam nak tangkap gambo ni

jom le papa Khaalish dah ready nak posing ni..

Khaalish & jelingan mautnye

pak tam bersama anak buahnya :)

harus ada bukti mai sini... :)

dah nak Maghrib dah..jom masuk shopping lak..

Penang here we come...

mama wrote :

jom jalan p Penang...apo le yg ada di pulau ni yek...

















Friday, December 28, 2007

jom mandi

mama wrote :

jom mandi ngan Khaalish...Khaalish suka sgt mandi tauu... bila masuk bilik ayaq ja... mesti menjerit2 sekuat hati haa...ala2 sronok tahap maksimum le bila nak mandi tu hehe...

dan bila mama nak angkat dia..tanda sudah mandi..dia pon akan menjerit2 tanda protes, hehe..sori le sayang...mana bole mandi lama2..kang sayang sejuk kang...sapo yg kena marah ngan Tok...mama jugak hehehe...


ee..malu ler..tutup2 sket
kole merah tu wajib ada...mainan dia masa mandi...

ok dah sudah mandi...mama cepat balut Khaalish..nanti Khaalish sejuk :)..

Thursday, December 27, 2007

new kids on the block!

mama wrote :

update entry masa raya haji..bila bekumpul ramai2 time raya..akan adalaa aksi2 begini.....aksi2 tido cucu2 Wan Hussain... :)


Rizq Aqif & Khaalish Hakim...

yehaa... Rizq jwb soalan cikgu ke time tido hehe

Hafiz semunyi di balik bantal.. Miqdad nyenyak tido...Hazim tido tipu (paktam paksa tido blk sbb nak amik gambo ni hehe)..alahai keciknya Khaalish...

Five kids on the block..sedapnya depa tidoq noo :)..

Wednesday, December 26, 2007

Tensen

mama wrote :

mama tensen...tensen...sungguh tensennn sungguhh....adakah di sebabkan mama nak resign jadik boss ku bertubi2 mengenakan aku sejak pagik lagik huhuhuuh...sabooo ajer laaa....sabooooo...aku sudah bersabar hampir 6 thn...jdk apo la sgt beberapa hari lg kann.... 2 days to go ajaaaa huhuhuu....

lepas nii...babaii boss ku ygg sungguhhh $&$XXX#@^ ituuuuu.....

Friday, December 21, 2007

buai laju..laju..zzzzz

mama wrote :

on behalf of papa sbb papa update sekerat ja entry ni hehe... lepas abih kenduri...moh ler kiter naik buaian.... sbb ini lerr ubat kedua plg mujarab utk buatkan budak kecik ni tido ngan cepat selepas kereta wahaha.....

best le naik buaian nih.. hehehe.. jom le join papa..


mata dah kuyu tu....

alamak.. ngantuk le pulak..huhuhu..

khaalish tido dululah papa.. hehe... berjaya akhirnya kasik ini budak tido :)

kenduri akikah

mama wrote :

pada pagi Jumaat keesokan harinya... setelah acara2 memasak selesai...tq to maklong..mak uda... makngah and sapo2 yg ada kat umah time tu....sbb tolong masak2 semua... terutamanya utk Tok yg tido sampai kol bapa lagik laa sbb memasak semua....

pukul 9.30pg orang2 masjid dah dtg utk makan2... mama begitu bz..tak sempat tangkap2 gambo semua... ni semua gambo dr hp papa...





Khaalish bergambo ngan TokWan dpn umah...

hehe...dua jejaka berbaju merah...


last skali...baru bole begambo ngan mama kan :)>>

time kasih utk semua yg sudi hadir... :)...

Thursday, December 20, 2007

jom shopping!

mama wrote :

lepas gi tgk sembelih lembu...jom shoping2 di Aneka Gurun... nak beli brg2 utk kenduri akikah besok huhuh...

papa...jom bwk Khaalish shopping..


mama ni..bkn nak tolak Khaalish...sibuk dok baca list brg kena beli pulak...

tgk budak kecik ni ..eksen sungguh bediri atas troli..


oh tidak...papa jgn bg Khaalish duduk...

Khaalish kena duduk sayang..itu ler buas sgt...sampai jatuh dlm troli ha hehe

Khaalish nak ini mama... aik...pandai ke beli rempah2 tu..



hehe...Khalish geram2....nama je shoping...ngaper mama tak kasik Khaalish amik brg2 ni huhuhu....


Akikah...

mama wrote :

ptg raya... bergegas balik ke Gurun.. sbb Tok nak wat akikah kat Khaalish.. pusing punya pusing punya pusing...akhirnya jumpa jgk laa tempat sembelihan yg terceruk kat pinggir Sg Badak ini huhuh.... sempatla jgk tgk lembu yg tgh di lapah ini....

time kasih tok... buatkan akikah utk Khaalish yek :)..

sian lembu :)...

muka Khaalish nape tu..

uik..nak tgk jgk ye sayang....

tgk sini papa nak tangkap gambo :)...

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com