Saturday, February 27, 2010

Heroes..



papa wrote :

anak2 papa dah besaq dah noo.. khaalish makin menjadi hero..huhu.. suka buli adik dia.. paling menjadi2 kalau tok & wan dia ada..emm.. fawwaz pun dah jadi hero gak.. pantang lambat bagi susu.. kuat betul dia melalak.. huhu.. itulah hero2 papa.. apa2pun janji semuanya sihat walafiat..

Thursday, February 25, 2010

Liza's wedding....

cantik tak pengantin !>.... :))... and yes I do look 'huge' in this picture... why aaaa hehehe....( tp soalan pertama pengantin ialah...'K.ida pasaipa nampak lagi kurus ni haha... so must be the 'baju' yg salah okeh hahaha )


mama wrote:

lama tak update cerita kawin kan .....actually gambaq2 ni dh diupload di FB..... & entry ni pon dh lama jd draft kat sini haa... tensen betoi apapasai blogspot ni yg problem kaa or pc ni tahh huhuh...wat eve'....

last saturday .... beria2 sungguh mama nak p kenduri ni....tp sampai nak2 dekat hari kenduri pon kad masih tak sampai2 jgk huhu... last2 wat tak malu sms jgk laa tanya majlisnya buat kat mana.... huhu and luckly le jgk msg.... sehari lepas majlis baru sampai kad jemputannya cik oiii cek pos ari apa niii hehe....

bkn apa... empunya diri yg menjemputnya adalah adik sehosmet ku masa di Vista d'Angkasa dulu... so sgt2 excited le bila tau dah slamat menikah adik yg sorang ni....nak2 pulak kenduri kat Kedah kan...senang bangett le nk p....tp yg lain2 tu jgn lupa jemput lak noo nanti2 hehe....


wpon begitu..... dh menjadi tradisi me & hubby... kompom ler sokmo p lambat kenduri..... kali ni mmg lambat ler...nyaris2 le pengantin almost tutup kedai dahh..dahla wat kat dewan lak tu hhuhu.... dahlaa dr Kangaq.. pastu Khaalish wat hal pulak... mcm biasalaa bila nak berpisah ngan Wan dia...mulalaa 'lakonan' dia tu huhhuhu... and jenuhle dok round Kangaq bapa kali tah sampai dia tetidoq baru bole betolak... sabo je la kan...anak...anak... !!!.....


mama sibuk nak posing ngan pengantin.. alaa sukanya pink gitu Liza I likeee...so sweet laa....
& yer si kecik tu tak jaga2 dr dlm keta lagik tidoqnya tuu bkn mama berposing sampai Fawwaz tetidoq naa hehe....


ni yg best bila lambat....dpt makan ngan pengantin...& pengantin siap tlg amikkan nasik lagik... special tu....hehehe... Liza cek sengih apa...nampak braces tu hehe..

ok this one is better.... senyum tak nampak gigi hehe....

anyway... to Liza & En. hubby... congratulations and Selamat Pengantin Baru... ( wpon hampa kawin thn lepas noo... bln 12 pon still kira 2009 apa hehe ...)... moga kekal bersama hingga ke akhir hayat bersama..... Selamat berbahagia.... :))....


Thursday, February 18, 2010

sekali sekala........... dua kali dua kala haha...



mama wrote:

sesekali...rewards utk diri sendiri hehehe!!..........

Friday, February 5, 2010

our dream... will come true. insyaallah..

papa wrote :

it's seem so challenging to get this dream house. .....all this because of ..... no other than money...money...money...... since we're 'trapped' for our house in KL which has not been settled yet ....although it should have been completed 4 years ago....


taa raaa raaaa................

finally the new one is in the making la la laaa........

2 be continue....... :))..

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com