Wednesday, June 24, 2009

A special birthday wish.... for our special hero!!!!

mama wrote:

hi papa..... Selamat Menyambut Hari Tua .....yg keberapa tu yek ngeh ngeh ngehhh.........moga di panjangkan umur... di murahkan rezeki.... di berkati Allah s.w.t slalu hendaknya....& jadik hero kami slalu dlm sepanjang kehidupan kita sefamily :))...............

tunggu papa blk dr Langkawi then kita celebrate okeh :)........ slamat meng'enjoy'kan diri di Awana tu heheh......


ok laa..... mama nak start wat keja, arini sesi terakhir kat UUM ni ... pasni bole le ronda2 UUM sat hehe.....


with lots & lots & lotss of luv.....
~~~ mama, Khaalish & baby :) ~~~

Friday, June 19, 2009

Ada apa dengan 020609............

mama wrote:

entry tertunggak lagik ...lagu tu laa blog ni .... mcm biasalaa sokmo tak sempat on time.. tah bz apa tah huhu...

Ada apa dengan 02062009...... takdak apa2...hari2 biasa je bg orang lain.. tp on that date... maknanya dah masuk anniversary mama & papa yg ke 3 :)... tp ...sampai arini pon tak celebrate2 lgk kan pa... huhu.... maklum ler bz .... dgn Khaalish masuk ward ler blaa3... last2 berlalu le begitu saja thn ni punya anniversary hehe.... tp takpa... bak kata papa... hari2 pon mcm anniversary jgk apa hahah... yaa laa tu.....

so saja laaa kerobek2 gambaq2 zaman2 muda di mana I begitu kurus lgk masa itu hahaha... oh nooo now sudah tidak muat pakai jeans size 28 itu lagik hahaha....

so layan je laa gambaq2 lama ni...... gambaq pada tarikh2 kami menjadi pengantin baru gitu ...gambaq kenduri ...gambaq2 honeymoon...... bila tgk gambaq2 ni blk....terasa bagai semalam je berlaku..... cepat sungguh masa berlalu.....

anyway... hepi anniversary pa..... although maybe I'm not a good wife as u expected... but I'm trying hard okeh :).... Luv U always..


masa lepas akad nikah....


gambaq2 kenduri kat Kgq...






gambaq kat Gurun....

( ps : kak butet... ini laa kamar yg kak butet tido aritu :)..... )



ooo dan di bawah2 ini gambaq masa honeymoon kat Bali.... bilaa laa bole p Bali lagik yek huhuh....
Tanah Lot..
Uluwatu...

Kintamani...( ye kot....igt2 lupa la..)

sunset kat Tanah Lot ....



borong lukisan le apa lgk ....

Happy 3rd Anniversary.... papa & mama...

Wednesday, June 10, 2009

Konvo mama......

mama wrote:

yes... ini lg 1 entry tertunggak huhuh..... konvo mama masa 23 April dulu tuuu.... dh almost 2 bln baru nak upload huhuhu... actually gambaq2 ni mama dh upload dh dlm facebook... tu yg lambat beno nak upload kat sini tu hehehe...

masa konvo.. takler bapa meriah sgt...maklumlaa lebih dr separuh bdk2 maktab telah dipostingkan di kawasan2 yg membolehkan mereka mengumpul simpanan sebyk yg mungkin hehehhe.... ( ok la tu kannn )..... termasuk laa lebih dr separuh classmate2 ku yg bujang2 itu semua....( ooo yg kawin pon ada jgk yg terlepas ke sana gitu huhu...) ... so classmate2 ku yg hadir hanyalaa 7 org je dr 20 org ituu..... tak le bape nak meriah sgt... tp meriah le jgk bila jumpa geng2 yg ada hehehe......



ooo..siapakah bdk berbulu mata lentik ini...

masa ni dh lepas amik dip....
gambo dlm dwn maleh nak transfer dr hp.. :)..


sgtla tak best sbb takdak tpt menarik nak bergambaq...


Khaalish yg dh terkepit ngan papa & mama.....

with Miah & Sazlina yg blk all d way from Swak... tq makcik jd wakil...tp tak bwk ole2 swak pon hehe...

ntah apa2 laa hiasan... bole ler...

dgn Tok & wan Khaalish..

with my partner...
saja.... nak tangkap gambo Raja & Raja Perempuan Perlis..
oo...mama amik scroll dr Raja Perempuan...

gambaq di atas pentas...

baru sempat amik gambaq bdk ni..

dgn hadiah yg di kasi pd mama kan...
tp papa le yg beli hehehehe..
so...sethn di Institut Perguruan Perlis......... apa hasilnya...... hehehe... not bad laaa dgn status as bini and mak org & umo yg dh cecah 30 otak pon sudah hampir berkarat... ...( the oldest dlm kelas & kena bersaing dgn bdk2 yg baru grad ni heheh )... mama pass dgn Cemerlang with flying colors....wink wink....... :).... ok laa tuuu kann....
Selamat menjadi guru yg baik mama....
images taken by cyber-shot DSC-H5

Update.......

mama wrote:

eloo..... i 'm back.... huhu... siannya tgk dh lama 'd.u.n.i.a k.h.a.a.l.i.s.h' ni bersawang nooo... even dh cuti skolah pon mama masih tak mampu nak update lagik huhuhu... and benonya sgt byk entry2 tertunggak yg sampaii laaa dok terperap jaa huhuhu... ntahlaa... apapasai tah... sungguh takdak mood betul mama skarang ni.....

lately mcm2 sgt hal jadik pd family kami.. ni pon.... Khaalish baru je kuar ward for the 2nd time dlm jangka masa tak sampai 3 minggu huhuhu... sampai mama sendiri pon dah tak ter'recall' dah benda yg nak di update kan huhuhuh....

ok ler... try to update sket2..... to kak pida.... sabaq noo..... nanti i try jwb tag itu hehehe....

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com