Tuesday, June 28, 2011

kami tak sihat....

mama wrote:

ni gambaq latest kanak2 ribena yg di ambik oleh papanya... time ni sbb papa nk outstation 2,3 ari so papa pon p laa meng'kaya'kan Doc Ang Precious dulu, sbb kanak2 dua org ni batuk + selesema tak lega2 dh beminggu dah.....on off gitu ..... wpon gitu alhamdulillah sbb tak demam.... jadiknya ligat tu sama jerr....:)


tpt mainan feberet... harganya adalah RM3K plus2... konon2 ada hati nk beli kt umah sbb tu tanya auntie klinik tu bape rega dia :).. dengaq harga.. kesimpulannya mai main kat sini je laa ye kanak2 :))...

the result is .... biasala... tonsil , bkn depa aja... papa2 nya pon sama :).... ngan mama2 pon sakit tekak & batuk2 jugak... kesimpulannya bila kanak2 sakit... mak bapaknya pon akan sakit jugak.. so antibodi sapa yg lemah sebenaq nya ni... hehe....

anyway cepat sembuh kanak2 ribena.... jangan ngelat2 bila mama kasik ubat especially Khaalish okeh....


ps: mmm bila mama pulak nk p ambik ubat ni huhu....

Saturday, June 25, 2011

hepi besday to our hero!!

mama wrote:

ye...ye... ini adalah entry ke3 bagi tahun 2011... hehe..... sungguh bersawang2 kesian tak sempat panggil 'kak ani' datang bersihkan blog ni hahahaha..... mmg ler tah apa kena 2011 ni mmg tahap ke'bz' an... ( bz kaa buat2 bz hehe )... dan kemalasan meng update blog mmg sgt2 ketara... sori 'd.u.n.i.a. h.a.k.i.m' sbb mama & papa dah lama mengabaikan kamu :)...

hopefully entry sempena besday papa ni akan jadi permulaan untuk merajinkan diri menulis semula utk 2011 ni... wpon dah abih setengah tahun dah pon haiyaa....(ish apa punya bahasa cikgu ni sgt tunggang terbalik... )

24 Jun ..... hepi besday papa.... maknanya dh 6 tahun mama menyambut besday papa yer... cepat sungguh masa berlalu :)...sori tahun ni tak sempat nk buat surprise yg lebih2... maklumla... 'baker' cuti bersalin hehe ... then me got cherry berry lak on d day.... tk larat nk masak apapon... papa pon agak2 tak sihat jgk on d day so everything mcm slow2 jer arini kan...

lastly... decide to buy this kecik2 kek only.... sbb dah tau kalo beli yg sebijik tu... mmg kirim salam laaa nk abih kannye.....and celebrate it @ Pizza Hut .... papa's favourite one.....as u wish besday boy.... :))


from Kedai Kek Sayang Jln Teluk Wanjah only... :)


me with the kids... yg abang sgt excited dgn kek.... yg kecik sgt excited berjalan sana sini dlm Pizza Hut okeh... penat makk mengejorr... makan pon mcm tk makan hehe....

the kids with their Hero..... P.A.P.A ......mmg anak2 papa laa.... hehe

so , happy birthday papa... semoga tercapai segala yang diimpikan... diberi kebahagiaan dalam hidup serta sentiasa berada di dalam keberkatanNya ....Amin!!.....


Happy Birthday with luv papa.....
we luv u always......
mama & khaalish & fawwaz....


Thursday, June 9, 2011

lama sungguh....

mama wrote:

dah lama tak update kan... sian sungguh blog ni...dh besawang2 dah :)....

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com