Wednesday, March 17, 2010

Langkawi 2010 - Live from vacation part 1....

mama wrote:

yeah... finally....vacation yg ditunggu2 setelah hampir setahun tak kemana2... setahunn huhuhu mmg lama gilerrr aaa......ye laa sethn berehat sbb Fawwaz hahaha.... kena wat title entry 2010 kalini sbb bape byk arkib langkawi daaa dlm blog ni haa hehehe...

wpon percutian ni pon merangkap mengekoq papa membuat keja di Pantai Chenang ni... tp hentam sajalaa..... drp takdapat p mana2 terus hahaha.....

and now... mama tgh meng update dr katil chalet ler... nak wat apa lagik.... papa awai2 pagi dh kuaq buat keja.... tinggal le kami 3 branak hehe.... ni dua2 hero dah tewas..... tidoq sudah... so time for blogging & FB ler hehe...thanx to Maxis Broadband.... ngan Dyesebel pon mama leh tgk laju jer kat youtube... hahaha..maklumlaaa 2 hari takleh tgk Dyesebel nii no ASTRO huhuhu.....

so layan gambaq2.......

day 1st @ Langkawi.....









view from Charlie Motel...













2 hero merasmi katil dulu hehehe










adik yg tewas.... kepenatan hhehe




























































turn papa lak.... alamak apasai gambaq papa terdelete lak jgn marah papa blog sudah bengong daa... hehe...



cubaan tangkap gambaq ber4 sendiri.... tp adik jer yg lekat kekeke..

akhirnya ada ler jgk... wpon huhu... jauh le plak org ni tangkap huhuhu.... takpa arini cuba lagik keke...

Khaalish merenung laut....


@ nite.........


dinner orang kaya haha.....


kat sini ler.... :))


balik bilik............
sudah tewas lerr hehe... hari ini dlm sejarah adik pon tidoq awai kekeke....
2 be continue............

Sunday, March 7, 2010

Kerana sekeping kek........

gambar sekadar hiasan...

mama wrote:


kerna sekeping kek....
hampir saja adik di timpa tray...

kerna sekeping kek...
baru menyedari betapa sikap manusia yang begitu..

kerna sekeping kek...
tidak sepatah pon ungkapan maaf di lafazkan...
walau nyawa kecil yang jadi taruhan....

dan kerna sekeping kek...
ini yang pertama dan terakhir........


nota: 'thanks but no thanks' to the staffs of one & only kedai kek yg ada di level bawah Giant Aloq Setaq.....


sorry we are not going there anymore....

Saturday, March 6, 2010

Kenduri lagi.......

mama wrote:

last week lari balik ke Kangaq sat utk p kenduri ni wpon tok & wan takdak kat umah pon... sebab musababnyer sbb nak mengambik mak uda yg naik feri dr Langkawi dan pegi ler beli tiketnyaa turun kat Kole Perlis so kenalaaa amik kesempatan utk p kenduri skali laa....

kenduri kawin adik Ina... my classmate masa kat IPP.... and again...lambat lagik...so boleler bergambaq atas pelamin wpon gambaq ngan pengantin takdak pon hehe...



me, ina & Fawwaz...

serius betul muka adik..


papa sempat snap hantaran yg ni... cupcakes Chocolate Strawberry... mcm Datuk S & dato' K le hehe...



papa & si tembam Fawwaz...


anak Ina, Danish pon dh beso ler hehe...
mama2 tersenyum.... anak2 mencebek hehehe...

and apasal gambaq Khaalish takdak... huhu..sbb... masa ni laa bermulanyaa episod.......huhuhu.. bermulanyaa episod yg sangat mengharu-birukan papa & mama huhuhu.....

2 be continue.....

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com