Monday, January 15, 2007

alhamdulillah....

papa wrote :




ini le gambar khaalish beberapa jam slps dilahirkan.. papa curi2 ambil gambar ni.. hehehe...


tepat jam 6.05 pg 14 januari 2007.... my 1st baby selamat lahir ke dunia ini. huhuhu..kesian mama beranakkan khaalish sorang2. papa masa tu dok tidoq lagi kat rumah makndak. ye lah dah misi tak bagi tunggu. dia kata lambat lagi... papa pun balik le tido. papa tau khaalish dah lahirpun sbb papa call hospital.. dah 7pg masa tu..
apa lagi kalut habis lah papa n makndak. hahaha.. nasib hari ahad. bole makndak n pakndak temankan papa gi shooping barang khaalish. dan nasib baik gak tesco ampang bukak pukul 8pg.. hahaha.. semuanya bernasib baik. bila papa gi hospital (PPUM), khaalish dah ada kat ward SCN.. keciknya khaalish.. huhuhu.. papa pun azankan khaalish kat ward.. kesian khaalish..kecik2 dah kena sambung wayer..huhu..
itulah, baru 32 minggu khaalish kat dlm perut mama..khaalish dah boring ekk..



mama wrote :

huhu...itu ler pasalnya...di sebabkan nak surprise sgt.. last2 mama ngan papa sendiri yg di 'surprise' kan sbb Khaalish kuar awal sgt huhuhu.... mmm , so sape yg nak di salahkan hehe..patutkah mama salahkan lift di ofis mama yg rosak 2,3 ari hingga menyebabkan mama bleeding akibat dok naik turun tangga je, or mama yg tak menjaga kesihatan diri sampai Khaalish di lahirkan prem :)..... mmm , tak apa la...mama ambil ni sebagai pengajaran, insyaAllah utk masa2 akan dtg mama akan lebih hati2 lagik ....
ini tag nama saya dlm SCN...
nurse tulis nama saya Muhammad Khaalish Hakim :)..



note : sori gambo2 masa Khaalish dlm SCN adalah agak kelabu, memandangkan papa curi2 ambik by hp je.. no camera and hp, nanti kacau peralatan dlm ni... :)...

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com